Пан Марципан

Творожна – це класичний бісквіт, ніжна сирна маса з додаванням збитих рослинних вершків і цукатів.

Спартак – тонкі медово-карамельні коржики з какао, вершково-сметанний крем зі смаком ванілі.

Фруктова – один класичний бісквіт покритий кремом з рослинних вершків з додаванням свіжих і консервованих фруктів і два бісквіта з какао перешарованих шоколадним кремом.

Ягідна – класичні білі бісквіти, просочені сиропом, перешаровані збитими рослинними вершками з додаванням згущеного молока і ягідного міксу (асорті свіжих і свіжозаморожених ягід).

Творожно-фруктова – шоколадні бісквіти, чергуються з творожною ніжною ванільною масою і прошаровані фруктовими наповнювачами (фруктовий наповнювач на вибір: абрикос, смородина, вишня, полуниця).

Горіхова – легкі білково-горіхові коржі, покриті ніжним карамельним кремом з додаванням грецького горіха.

Наполеон – листково-пісочні коржики прошаровані ванільним, заварним кремом.

Шоколадна – шоколадні бісквіти, просочені сиропом, покриті шоколадним кремом з додаванням грецьких горіхів і сметанним кремом з ягодами вишні.

Кавова – шоколадні бісквіти прошарені шоколадним ганашем і кремом зі смаком кави.

Чорносливова – медові бісквіти, крем на основі сметани з додаванням горіхів і чорносливу.

Чотири зустрічі – чотири бісквіта: з маком, родзинками, какао, горіхами, покриті масляним кремом з додаванням згущеного молока і заглазуровані шоколадом.