Сирна – це класичний бісквіт, ніжна сирна маса з додаванням збитих рослинних вершків і цукатів.
Спартак – тонкі медово-карамельні коржики з какао, вершково-сметанний крем зі смаком ванілі.
Фруктова – один класичний бісквіт покритий кремом з рослинних вершків з додаванням свіжих і консервованих фруктів та два бісквіта з какао перешарованих шоколадним кремом.
Ягідна – класичні білі бісквіти, просочені сиропом, перешаровані збитими рослинними вершками з додаванням згущеного молока і ягідного міксу (асорті свіжих і свіжозаморожених ягід).
Фруктово-сирна – шоколадні бісквіти, чергуються з сирною ніжною ванільною масою і прошаровані фруктовими наповнювачами (фруктовий наповнювач на вибір: абрикос, смородина, вишня, полуниця).
Горіхова – легкі білково-горіхові коржі, покриті ніжним карамельним кремом з додаванням грецького горіха.
Наполеон – листково-пісочні коржики прошаровані ванільним, заварним кремом.
Шоколадна – шоколадні бісквіти, просочені сиропом, покриті шоколадним кремом з додаванням грецьких горіхів і сметанним кремом з ягодами вишні.
Кавова – шоколадні бісквіти прошарені шоколадним ганашем і кремом зі смаком кави.
Чорносливова – медові бісквіти, крем на основі сметани з додаванням горіхів і чорносливу.
Чотири зустрічі – чотири бісквіта: з маком, родзинками, какао, горіхами, покриті масляним кремом з додаванням згущеного молока “Іриска”.